Tagjaink

Tagfelvétellel és egyéb információkkal kapcsolatban az alábbi címen érdeklődhetnek:

Sárkány Márta
- klaszter főtitkár - emailAlmagyar Érseki Sz�l�birtok Kft. Az Almagyar-Érseki Szőlőbirtokot 2010-ben alapítottuk hárman: dr. Csernus Imre, Csutorás Ferenc és Mészáros Péter. A birtokon jelenleg 3,5 hektáron gazdálkodunk az Almagyar dűlő dél-keleti fekvésű lankáin, ahol másfél hektár régi telepítésű leányka mellett két hektár saját telepítéssel dolgozunk. Új telepítéseink a 900 megmentett érseki oltvány, kadarka, medoc noir, valamint az Egri Csillagnak és Lelkifröccsnek való olaszrizling, ottonel muskotály, és visszahoztuk az elfeledett mézes fehéret is. Borainkat Csutorás Ferenc készíti, a Csutorás Pincészettel együtt 14 hektárról szüretelünk és készítjük az AÉS borokat.
Elérhetőség: email


Art-of-Lean Solutions Kft.
Az Art-of-Lean Solutions Kft. egy független, az ellátási lánc és logisztika területeire szakosodott, vezetési tanácsadó vállalat. A teljes körű ellátási lánc és logisztikai menedzsmenthez kötődő minőségi szolgáltatásaival biztosítja ügyfeleinek, a fenntartható működési hatékonyság javítását, a költségszint és vevőkiszolgálás optimuma általi üzleti sikereket. Szakértőik több tízéves multinacionális vállalati és vezetői tapasztalata garancia arra, hogy a pusztán elméleti megoldások helyett, megvalósítható, tényleges eredményeket garantálnak.
Elérhetőség: email


Arundo Cellulóz Farming Kft
Az Arundo Cellulóz Farming Kft. egy biotechnológiai cég, amely a Dél Karolinai Egyetem által szabadalmaztatott, világon egyedülálló technológiával Arundo Donax, azaz Olasznád mikroszaporítását végzi.A technológia segítségével ipari mennyiségben (több tíz millió palánta évente) képes előállítani homogén, erős, genetikailag stabil, vírus mentes palántákat programozható, tervezhető módon. Az Arundo különböző alternatív energiával foglalkozó iparágak kiváló biomassza növénye. Az Arundóból az alábbiakat lehet előállítani: bioethanol, biogáz, kiválóan alkalmas erőművek (bála) és kisebb létesítmények (briket, pelet) fűtésére, valamint pirolizíses fagázosítóba, használható szennyezett talajok, vizek tisztítására, phitoremediációra, alapanyaga a papír, bútor, textil iparnak.
Elérhetőség: email


BÁL-NA Produkció Kft.
A BÁL-NA Produkció Kft. rendezvényszervezéssel és online marketinggel foglalkozik. Az alaptevékenység mellett, a pázmándi Bálint Boráriumot és a gárdonyi a Sport Beachet üzemeltetik, ahol kiemelten fontos szerepet tölt be a család- és környezetbarát szemlélet.
Elérhetőség: email


Birgewine Bt.
Bíró és Fia pincészet (Birgewine Bt.) A család ősei mindig is foglalkoztak szőlőtermesztéssel. A borkészítés fortélyai, a szőlő és a borszeretet apáról fiúra hagyományozódtak. A pincészetet családi vállalkozásként alapítottuk a 80'-as években. A vállalkozás egy pincével kezdődött, mára három pincével büszkélkedhet. Tevékenységünk a szőlőtermesztéstől a borászatig a teljes vertikumot felöleli.
Elérhetőség: email


Bock Borászat Kft.
A Bock Pince családi vállalkozás. A családban a szőlőtermesztés és borkészítés hagyománya több évtizedre, sőt évszázadra nyúlik vissza. Az elődök Németországból települtek Magyarországra a 18. században. A család 1850 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal a Villányi borvidéken. A bor szeretete és elkészítésének fortélyai azóta szállnak apáról fiúra, ebből nőtte ki magát mára ez a családi vállalkozás.
Elérhetőség: email


DEMETER BORÁSZAT Kft.
1886-ra nyúlik vissza a Demeter Borászat múltja, amikor üknagyapám szőlőt ültetett. Ma 7,5 ha-on gazdálkodunk Eger határában, teljesen kézi módszerrel, amiből évente 80.000 palack bort állítunk elő egy tufakőbe vájt 110 m hosszú borospincében. Hitvallásunk, hogy a munka és a hozzáadott emberi érték az, aminek a jó borok és az azokkal együtt járó sikerek köszönhetők.
Elérhetőség: email


DMS_ONE_Logo_ok.jpg A DMS One Zrt., professzionális dokumentumkezelési, irat- és dokumentumkezelő rendszereket szolgáltat intézményeknek és vállalatoknak. Piacvezető iratkezelési szoftverszállítóként az elmúlt 15 évben azzal foglalkoztunk, hogy mitől lesz valóban jó egy dokumentumkezelő rendszer. Mi már tudjuk, hogy a zökkenőmentes rendszerbevezetéstől, a dokumentumkezelési tanácsadók felkészültségétől, a folyamatos fejlesztésektől, a szerteágazó integrációs lehetőségektől és a rugalmas ügyfélszolgálati hozzáállástól lesz a kiválasztott iratkezelő rendszer szervezetük fontos segítőtársa.
Elérhetőség: email


EUTRON Hungária Kft.
Az Eutron Hungária Kft. kiskereskedelmi rendszerek fejlesztésével, valamint online pénztárgépek értékesítésével, szervizelésével foglalkozik.
Elérhetőség: email


e-volreve Kft.
Az e-volreve Kft. magyar magánszemélyek tulajdonában álló, ügyviteli és informatikai területen tevékenykedő, tanácsadó vállalkozás. Szakértőként elsősorban az egymástól elhatárolódott szakmai területek közötti együttműködés megteremtését segíti elő. Mint megoldás-szolgáltató vállalkozás magasan kvalifikált munkatársaira és partnereire támaszkodva nagy, összetett, több intézményt összekapcsoló rendszerek előkészítésére, tervezésére illetve projekt-menedzsmentjére vállalkozik.
Elérhetőség: email


Gere Tamás és Zsolt Pincészete több mint negyed évszázados múltra visszatekintő családi vállalkozás, mely hatalmas elhívatottsággal és alázattal készíti kiváló minőségű borait Magyarország legdélebbi és egyben legnépszerűbb borvidékén, Villányban. A pincészet első saját palackozású bora 1988-ban került forgalomba, mely révén mára már az ország legismertebb pincészeteinek egyikévé vált. Az eltelt 25 év után a folyamatos megújulást és fejlődést, az egyre magasabb minőség elérését tűzte ki célul Gere Zsolt borász, aki a cég vezetője és arca is egyben.
Elérhetőség: email


InWest-China Kft.
Az InWest-China Kft. egy egyedüli magyar tanácsadó cég, amely elsősorban az egyik legnagyobb fejlődési potenciállal rendelkező nyugat-kínai régióra specializálódott. Szakmai tevékenységüket a magyar "Keleti Nyitás" és a kínai "Egy Övezet Egy Út" stratégiákkal összhangban fejtik ki. A nyugat-kínai térségre fókuszálva, szerteágazó kapcsolatrendszerük segítségével, a magyar piaci szereplők kínai üzletfejlesztéséhez tájékoztatást és tanácsadást nyújtanak; feltérképezik, felmérik és megszervezik a magyar termékek és innovációk kínai megjelenését. Tanácsadási szolgáltatásuk keretében segítik a Magyarországra terjeszkedni kívánó kínai vállalkozásokat, befektetőket a magyar piacon való tájékozódásban, megtalálni számukra a legmegfelelőbb beruházási és pályázati lehetőségeket, valamint együttműködésre alkalmas partnereket, vállalkozásokat felsőoktatási intézményeket.
Elérhetőség: email


Kaposvári Egyetem
A Kaposvári Egyetem a középkori universitasok hagyományaira támaszkodva, ugyanakkor a jelen kor elvárásait figyelembe véve, mind szélesebb rétegeket megszólítva fejlődik, a hallgatók igényeit és a képzés magas színvonalát előtérbe helyezve. Négy oktatási karunk (Agrár- és Környezettudományi, Gazdaságtudományi, Pedagógiai Kar és Rippl-Rónai Művészeti), olyan különleges és egyedülálló intézményekkel egészül ki, mint az Egészségügyi Központ, a Pannon Lovasakadémia, a bőszénfai Vadgazdálkodási Tájközpont, valamint az iregszemcsei székhelyű Takarmánytermesztési Kutatóintézet. Ezekre az egyedi adottságokra, valamint a karainkon és egyéb egységeinkben folyamatosan fenntartott kiváló szakmai és tudományos munkára építve bővítjük és tökéletesítjük képzési szerkezetünket. Célunk, hogy a felsőfokú szakképzésektől a doktori tanulmányokig az egyetem által felölelt valamennyi tudományágban használható, korszerű tudást közvetítsünk hallgatóinknak. Olyan szakembereket képzünk, akik a nálunk elsajátított ismeretek birtokában megfelelnek a munkaerőpiaci elvárásoknak, bármilyen munkakörnyezetben képesek magas színvonalon ellátni a feladatukat.
Elérhetőség: email


Modus Kft.
A Modus Számítástechnikai Kft. 1990-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú cég. Fő tevékenységük a szoftver fejlesztés valamint ügyviteli szoftverek és integrált rendszerek bevezetése, vállalatokra szabása.
Elérhetőség: email


A Neting Informatika Kft. tananyag-fejlesztési tapasztalata több, mint 10 éves múltra tekint vissza. A korszerű technológiai háttérre támaszkodva a Neting tananyag-fejlesztésében szerves egységet alkot az oktatási módszertan és a tananyagkészítés folyamata. E három dolog egymást kiegészítve biztosítja a tananyagok hatékonyságát.
Elérhetőség: email


Pharmagene-Farm Kft.
A PharmaGene-Farm, Géntechnológiai Kutató, Fejlesztő és Szolgáltató Kft. , különböző kutatásokat végez a biotechnika - biotechnológia - géntechnológia tárgykörében. Kiemelkedő, nemzetközi sikereket értek el a szaporodásbiológia és az inszeminálás területein.
Elérhetőség: email


Qsystem Informatikai Kft.
A Qsystem Kft. informatikai tanácsadással, ügyviteli rendszerekkel és egyedi fejlesztésű, web alapú szoftverekkel foglalkozik.
Elérhetőség: email


Sárkány Informatikai Zrt.
A Sárkány Informatikai Zrt. 1995 óta foglalkozik automatikus azonosítási hardvereszközök forgalmazása mellett azok rendszerbe illesztésével, illetve teljes rendszerek kiépítésével, fejlesztésével Közép-Kelet-Európában. Az elmúlt években piacvezetők lettek infotechnológiai szabványok fejlesztésében, melyeket szociális juttatások elszámolásához, elektronikus jegy és bérletrendszerekhez-, belépéshez, parkoláshoz, kedvezmény- és fizetési megoldásokhoz lehet alkalmazni.
Elérhetőség: email